• Snel en goedkoop
  • Parkeren vanaf € 5,- per dag
  • Binnen 3 minuten op Schiphol
  • 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend
  • Geen wachttijden. Hulp bij bagage.
  • Slechts op 2 km van de vertrekhal.
Reserveer hier uw parkeerplaats!

QuickParking ligt op nog geen 2 km van de vertrekhal. Onze shuttlebus rijdt u gratis binnen 3 minuten via de Cargoroute naar uw vertrekhal.

Persoonlijke gegevens
* = Verplicht veld
(ivm shuttle bus)
Reisgegevens
Selecteer de datum en het tijdstip waarop u verwacht aan te komen op onze parking. Het opgegeven tijdstip is indicatief en wordt gebruikt om drukte goed in te schatten. Als uw daadwerkelijke aankomsttijd meer dan 3 uur afwijkt van wat u heeft opgegeven, dan verzoeken wij u deze te wijzigen via "Wijzig uw reservering".
Indien u (nog) niet weet wat uw vluchtnummer is, gelieve dan de bestemming in te vullen
Selecteer de datum en het tijdstip waarop u verwacht weer aan te komen op de luchthaven.
Dit veld hoeft niet ingevuld te worden. Indien u specifiek deze code van bijvoorbeeld uw reisbureau heeft ontvangen, kunt u deze code hier invullen.
Aanvullende diensten
Een aantal velden zijn niet of niet juist ingevuld:
Uw ANVR nummer is nog niet geregistreerd bij ons. We nemen snel contact met u op zodat u snel bij ons kunt reserveren. Voor nu kunt u uw reservering mailen naar info@quickparking.nl
Datum wordt gecontroleerd
Geen parkeerplaats beschikbaar voor deze dag of tijdstip
Uw reservering is binnen 20 minuten voor vertrek. Binnen 20 minuten voor vertrektijd kan er geen reservering meer gemaakt worden.
Ongeldige promocode
Vul een geldig e-mailadres in
E-mailadressen komen niet overeen
Vul een geldige naam in
Vul een geldig telefoonnummer in
Vul een geldig merk in
Vul een geldige kleur in
Vul een geldige vertrekdatum in
Vul een geldige retourdatum in
Naar prijsberekening
Quick Parking wordt op KiyOh door 4000+ mensen beoordeeld met een 8+
Wij hebben het Thuiswinkel Waarborg

Route

Alle locaties van Quick Parking liggen op nog geen 2 km van de vertrekhal. Onze shuttlebus rijdt u gratis binnen 3 minuten via de Cargoroute naar uw vertrekhal.

Nadat u gereserveerd heeft, ontvangt u binnen enkele ogenblikken per e-mail een reserveringsbevestiging. Hierop vindt u eveneens ons adres en een gedetailleerd routekaartje.

Locatie A
Als u er tijdens het reserveren voor kiest om uw auto te laten reinigen, of wanneer u ervoor kiest om uw autosleutel af te geven, dan komt u op Locatie A terecht. Bij aankomst meldt u zich bij onze receptie. Wij nemen uw autosleutel in ontvangst en parkeren uw auto voor u op ons afgesloten en bewaakte terrein. Een van onze chauffeurs brengt u naar de vertrekhal.

Voor het adres en een gedetailleerd routekaartje klikt u hier. Indien u liever gebruik maakt van de ANWB routeplanner, dan klikt u hier

Locatie K en L
Indien u tijdens het reserveren voor de service Overdekt parkeren kiest, dan komt u terecht op Locatie K of Locatie L (afhankelijk van de beschikbaarheid). Bij aankomst meldt u zich bij de slagboom via de intercom en parkeert u uw auto op het afgesloten en bewaakte parkeerterrein. Een van onze chauffeurs haalt u op bij de shuttle plaats en brengt u naar de vertrekhal.

Voor het adres en een gedetailleerd routekaartje van Locatie K klikt u hier, voor het adres en een gedetailleerd routekaartje van Locatie L klikt u hier en voor de ANWB routeplanner klikt u hier.

Locatie S en T
Wanneer u tijdens het reserveren geen extra service aanvinkt, dan komt u terecht op Locatie S. Wanneer deze locatie vol is, dan komt u terecht op Locatie A of op Locatie T. Bij aankomst op Locatie S of T meldt u zich aan bij de slagboom via de intercom en parkeert u uw auto op het afgesloten en bewaakte parkeerterrein. Een van onze chauffeurs haalt u op bij de shuttle plaats en brengt u naar de vertrekhal.

Voor het adres en een gedetailleerd routekaartje van Locatie S klikt u hier, voor het adres en een gedetailleerd routekaartje van Locatie T klikt u hier. Of klik hier voor de ANWB routeplanner.
Uw verzoek wordt verwerkt...
Een moment geduld A.U.B.
Quick Parking B.V. | Kruisweg 381 | 1437 CH Schiphol-Zuid | info@quickparking.nl | T. 0900 - 381 0000 (€ 0,40 per minuut)