VOORJAARSACTIE
Gebruik kortingscode SPRING19 voor €10 korting

Betrouwbaar

 • u neemt uw autosleutels zelf mee
 • u parkeert zelf uw auto
 • veilige en afgesloten parkeerplaats

Snel

 • parkeren dichtbij de luchthaven
 • met shuttlebus binnen 10 minuten bij de terminal
 • 24/7 shuttlebus telefonisch bereikbaar

Voordelig

 • betaalbaar alternatief voor parkeren op de luchthaven
 • 300.000 klanten per jaar
 • reisorganisaties zoals TUI en Cheaptickets reserveren bij Quickparking
Reserveer hier uw parkeerplaats!
Reisgegevens
Selecteer de datum en het tijdstip waarop u verwacht aan te komen op onze parking. Het opgegeven tijdstip is indicatief en wordt gebruikt om drukte goed in te schatten. Als uw daadwerkelijke aankomsttijd meer dan 3 uur afwijkt van wat u heeft opgegeven, dan verzoeken wij u deze te wijzigen via "Wijzig uw reservering".
Selecteer de datum en het tijdstip waarop u verwacht weer aan te komen op de luchthaven.
Dit veld hoeft niet ingevuld te worden. Indien u specifiek deze code van bijvoorbeeld uw reisbureau heeft ontvangen, kunt u deze code hier invullen.
Aanvullende diensten
Een aantal velden zijn niet of niet juist ingevuld:
Uw ANVR nummer is nog niet geregistreerd bij ons. We nemen snel contact met u op zodat u snel bij ons kunt reserveren. Voor nu kunt u uw reservering mailen naar info@quickparking.nl
Datum wordt gecontroleerd
Geen parkeerplaats beschikbaar voor deze dag of tijdstip
Uw reservering is binnen 20 minuten voor vertrek. Binnen 20 minuten voor vertrektijd kan er geen reservering meer gemaakt worden.
Ongeldige kortingscode
Vul een geldig e-mailadres in
E-mailadressen komen niet overeen
Vul een geldige naam in
Vul een geldig telefoonnummer in
Vul een geldig merk in
Vul een geldige kleur in
Vul een geldige vertrekdatum in
Vul een geldige retourdatum in
Persoonlijke gegevens
Uw verzoek wordt verwerkt...
Een moment geduld A.U.B.

Hoe werkt het?

U parkeert op onze veilige parkeerplaatsen
Onze shuttlebus brengt u binnen 10 minuten naar de terminal
U geniet van uw vakantie, wij zorgen voor uw auto
Bij terugkomst brengen wij u snel terug naar uw auto.

We personally take care

Bij Quick Parking kunt u erop vertrouwen dat u eenvoudig de perfecte plek voor uw auto vindt als u gaat vliegen. Uw auto is bij ons in goede handen. Onze service is vlot en persoonlijk. Het gaat er voor ons om dat u een prettige ervaring heeft, vanaf het moment dat u wilt boeken tot en met uw terugkeer.

Waar zorgen wij voor? Voor een snelle service, een scherp tarief, een eenvoudig en flexibel boekingssysteem, een vertrouwd gevoel, persoonlijke aandacht, gemak, extra voordelen voor trouwe klanten, een veilige plaats voor uw auto. U kunt onbezorgd op reis en bij thuiskomst ontvangen we u weer met open armen.

Parkeren Schiphol

Vliegt u vanaf Schiphol? Of u nu een lange reis of een korte vakantie voor de boeg heeft, Quick Parking zorgt ervoor dat u zo voordelig mogelijk kan parkeren. Onze parkeerplaatsen zijn uitstekend beveiligd, dichtbij Schiphol en goedkoop parkeren is bij ons ook echt goedkoop parkeren.

Goedkoop parkeren Schiphol

Het parkeren op Schiphol is een hele uitdaging. U moet lang zoeken naar een parkeerplaats en het is vaak een fikse uitgave. Quick Parking laat zien dat het anders kan, makkelijker en goedkoper. Met onze parkeerplaatsen kunt u snel en dichtbij Schiphol parkeren. Onze shuttlebussen brengen u vervolgens comfortabel en gratis naar de terminal. U hoeft niet in de wachtrij te staan en u bent binnen drie minuten vanaf uw auto bij de vertrekhal op Schiphol.

Vijf beveiligde parkeerlocaties

Bij het maken van de boeking wordt u automatisch ingedeeld op een van de vijf eigen parkeerlocaties van Quick parking, waar er plek is voor meer dan 3.000 auto's. Al onze parkeerlocaties zijn optimaal beveiligd met camera's, hekken en bewakingsmedewerkers. Op deze manier kunt u met een gerust hart parkeren op Schiphol tegen de scherpste prijzen.

Lang parkeren schiphol

Voor elk type reis hebben wij de juiste parkeerplaats. Blijft u langer weg? Kies dan voor de optie lang parkeren Schiphol. Geen lange wachtrijen, op slechts 2 km van de vertrekhal, geen loopafstanden door de comfortabele shuttlebussen, 100% veilig en goedkoop parkeren.

Kort parkeren Schiphol

Ook als u een korte city trip maakt is goedkoop parkeren bij Schiphol geen enkel probleem. Quick Parking heeft voor u op slechts 2 km afstand de parkeermogelijkheid voor kort parkeren Schiphol. U kunt eenvoudig en snel een parkeerplaats reserveren. Dit kan zelfs tot 20 minuten van tevoren. Op de parkeerplaatsen staan onze medewerkers klaar om u te helpen met parkeren, uw bagage in- en uit te laden en om u te voorzien van alle informatie.

Valet Parkeren Schiphol

Wilt u optimaal gemak? Kies dan voor Valet Parking Schiphol. U kunt dan direct met uw auto tot aan de vertrekhal rijden. Onze medwerkers zorgen er vervolgens voor dat uw auto op één van de Quick Parking parkeerplaatsen bij Schiphol wordt geparkeerd. Bij terugkomst kunt u hier uw auto ook weer ontvangen van een van onze medewerkers.

Parkeren Schiphol bij Quick Parking

Quick Parking wil dat uw vakantie zorgeloos en zo comfortabel mogelijk is. Wij dragen daar persoonlijk een steentje aan bij door parkeren bij Schiphol eenvoudig, veilig, prettig en betaalbaar te maken.

We personally take care!

Locaties parkeerplaatsen


"WIJ ZORGEN PERSOONLIJK VOOR
EEN SNELLE EN PRETTIGE
PARKEER & SHUTTLE SERVICE"

Wat zeggen onze klanten

23715 beoordelingen op KiyOh »
Pascale Driessen

Lekker dichtbij Schiphol, goed geregeld.

Celina

makkelijk reserveren/weinig wachttijd/vriendelijke mensen

Aria

SNELLE AFHANDELING EN GOED BEREIKBAAR

S.G.

Makkelijk bereikbaar, goede busservice.

Kortom
 • Veilig
 • Snel
 • Gemakkelijk
Kunnen wij u helpen? Chat of bel met ons