Quick Parking Schiphol
sneller en goedkoper parkeren

Veilig

  • U parkeert zelf uw auto
  • U behoudt uw autosleutels
  • 24/7 beveiliging en bewaking

Snel

  • 24 uur per dag in- en uitrijden
  • Parking direct aan de snelweg
  • In 3 minuten direct bij terminal

Gemakkelijk

  • Shuttlebus rijdt ook voor u alleen
  • U krijgt hulp met uw bagage
  • U heeft altijd vervoer, ook als u vertraging heeft
Reserveer hier uw parkeerplaats!
Reisgegevens
Selecteer de datum en het tijdstip waarop u verwacht aan te komen op onze parking. Het opgegeven tijdstip is indicatief en wordt gebruikt om drukte goed in te schatten. Als uw daadwerkelijke aankomsttijd meer dan 3 uur afwijkt van wat u heeft opgegeven, dan verzoeken wij u deze te wijzigen via "Wijzig uw reservering".
Selecteer de datum en het tijdstip waarop u verwacht weer aan te komen op de luchthaven.
Dit veld hoeft niet ingevuld te worden. Indien u specifiek deze code van bijvoorbeeld uw reisbureau heeft ontvangen, kunt u deze code hier invullen.
Aanvullende diensten
Een aantal velden zijn niet of niet juist ingevuld:
Uw ANVR nummer is nog niet geregistreerd bij ons. We nemen snel contact met u op zodat u snel bij ons kunt reserveren. Voor nu kunt u uw reservering mailen naar info@quickparking.nl
Datum wordt gecontroleerd
Geen parkeerplaats beschikbaar voor deze dag of tijdstip
Uw reservering is binnen 20 minuten voor vertrek. Binnen 20 minuten voor vertrektijd kan er geen reservering meer gemaakt worden.
Ongeldige promocode
Vul een geldig e-mailadres in
E-mailadressen komen niet overeen
Vul een geldige naam in
Vul een geldig telefoonnummer in
Vul een geldig merk in
Vul een geldige kleur in
Vul een geldige vertrekdatum in
Vul een geldige retourdatum in
Persoonlijke gegevens
Uw verzoek wordt verwerkt...
Een moment geduld A.U.B.

Hoe werkt het?

U parkeert op ons beveiligde terrein
Onze shuttlebus brengt u in 3 minuten naar de terminal
U geniet van uw vakantie, wij zorgen voor uw auto
Bij terugkomst brengen wij u snel naar uw auto.

Parkeren Schiphol Ervaringen

Bij Quick Parking vinden we de ervaringen van onze klanten ontzettend belangrijk. Wij horen graag wat u van onze dienstverlening vindt, zodat we weten waar u al blij mee bent én wat we verder kunnen en moeten verbeteren. We werken samen met Kiyoh om de mening en beoordeling van onze kanten op een onafhankelijke manier te inventariseren. Alle parkeren Schiphol ervaringen bij Quick Parking zijn terug te vinden op de officiële site en we delen ze ook open en eerlijk op deze pagina:

Klantbeoordelingen

    • S van Bruggen
    • 10
    • Tilburg
    • 25/09/2017
    • Aanbeveling:

    Pluspunten
    Goede service, dichtbij de luchthaven en je wordt voor de ingang van Schiphol afgezet en weer gehaald binnen afzienbare tijd... Top.De chauffeur was zelfs voor dat kleine stukje een reisleider... Das leuk als je op vakantie gaat, erg behulpzaam en correct..

    Verbeterpunten
    Een minpuntje was dat je op bepaalde verdiepingen van de parkeergarage een trap moet nemen met je koffer en das wat minder gezien de koffer zwaar is.

    • Henk
    • 6
    • 25/09/2017

    Pluspunten
    gunstige prijs en dicht bij Schiphol (weinig transfertijd)

    Verbeterpunten
    Bij terugkomst startte onze auto niet, dus ANWB gebeld.Vervolgens moest de ANWB het terrein op. Quick Parking was gewoon NIET bereikbaar; ook niet op het nummer aangegeven bij de slagboom. De medewerker van ANWB gaf aan dat dit altijd zo gaat bij Quick Parking; dus zeker geen incident was.

    • Guido
    • 8
    • 25/09/2017
    • Aanbeveling:

    Pluspunten
    Aan komen rijden en de poort gaat open. Geen gedoe met bevestigingen etc.

    Verbeterpunten
    Moest dit keer best lang (30+ minuten) op de shuttle wachten. Andere keren kon ik zo doorlopen, of max 10 minuten wachten.Parkeerplaats was overvol. Stonden auto's op plekken waar ze niet hoorden, waardoor je er bijna niet door kon.

    • Robert Smit
    • 6
    • Spijkenisse
    • 25/09/2017
    • Aanbeveling:

    Pluspunten
    De prijs is een positieve punt en de negatieve punten (zie hiernaast) maar voor lief nemen

    Verbeterpunten
    Afhalen rond middernacht op Schiphol was het lang wachten op het shuttle busje en was vol en met moeite kon ik meeParkeerterrein is donker door te weinig verlichting waardoor de auto moeilijk te vinden bij terugkomst en als het heeft geregend is het hele parkeerterrein erg drassig Heb op het parkeerterrein via de geldautomaat betaald en zou per mail worden bevestigd dat ik heb betaald.TOT TWEE KEER PER MAIL GEVRAAGD WANNEER IK DE BEVESTIGING PER MAIL KAN ONTVANGEN DAT IK HEB BETAALD.Eindelijk via mijn reservering bij betaalgegevens gezien dat ik heb betaald

    • 8
    • 25/09/2017
    • Aanbeveling:

    Pluspunten
    weinig wachttijd op een bus..goed te bereiken

    • J.W. Verhaaf
    • 6
    • Duiven
    • 25/09/2017
    • Aanbeveling:

    Verbeterpunten
    Chauffeurs met voldoende inlevingsvermogen voor de situatie van de passagier/reiziger/klant.De klant is immers nogal eens gestresst.

    • vandenberghe
    • 10
    • Heule
    • 25/09/2017
    • Aanbeveling:

    Pluspunten
    Het is dik in orde als je toekomt met u wagen en ook als je terug bent van de reis.Alles gaat zeer vlot.

    Verbeterpunten
    Een bonus of korting geven aan mensen zoals ik die rechtstreeks boeken bij jullie en niet kunnen genieten van een kortings code zoals met een reisbureau.Jullie zien toch ook hoeveel keer er al geboekt geweest is bij jullie.In mijn geval was dit toch al een 5tal keer,zowel in Machelen als in Amsterdam.

    • D.H. Bastiaanssen
    • 8
    • Chaam
    • 25/09/2017
    • Aanbeveling:

    Pluspunten
    Gemakkelijke reservering. Perfecte en snelle verbinding met de bus.Jammer dat onze gereserveerde garage lokatie K bij aankomst vol bleek te zijn. Ook de lokatie waar we naar toegestuurd werden ter vervaving lokatie L was vol. Hebben de auto toen maar op goed geluk op een parkeerplaats gezet die voor het hotel Park In bestemd was.

    Verbeterpunten
    Zorg ervoor dat gereserveerde plaatsen ook daadwerkelijk beschikbaar zijn.

    • 6
    • 25/09/2017
    • Aanbeveling:

    Pluspunten
    Snelle service van de parking met de pendelbus naar schiphol

    Verbeterpunten
    Jullie zetten in de mail dat je ook contant kan betalen. Waar staat dit punt dan? Heb alleen een pinautomaat gezien. Dit heeft ons veel tijd gekost omdat mijn schoonmoeder niet kon pinnen en contant wilde betalen. Nu hebben we er een hele tijd gestaan. Dit vind ik wel een slechte zaak

    • Marie-Anne
    • 7
    • Dussen
    • 25/09/2017
    • Aanbeveling:

    Pluspunten
    prijs is ok

    Verbeterpunten
    - het adres om de parkeerplaats te vinden klopt niet. Wij zijn 2x geweest en 2x hebben we moeten zoeken. Misschien coördinaten duidelijk op de instructies vermelden.- de wachttijd na aankomst (op de terugweg) is erg lang, 1 uur na landing werden we pas opgehaald. We hebben ca 20 min moeten wachten tussen de chaos van alle bussen

Lees meer beoordelingen »

Locaties parkeerplaatsen


"WIJ ZORGEN PERSOONLIJK VOOR
EEN SNELLE EN PRETTIGE
PARKEER & SHUTTLE SERVICE"

Wat zeggen onze klanten

16132 beoordelingen op KiyOh »
S van Bruggen

Goede service, dichtbij de luchthaven en je wordt voor de ingang van Schiphol afgezet en weer gehaald binnen afzienbare tijd... Top.De chauffeur was zelfs voor dat kleine stukje een reisleider... Das leuk als je op vakantie gaat, erg behulpzaam en correct..

Guido

Aan komen rijden en de poort gaat open. Geen gedoe met bevestigingen etc.

Onbekend

weinig wachttijd op een bus..goed te bereiken

vandenberghe

Het is dik in orde als je toekomt met u wagen en ook als je terug bent van de reis.Alles gaat zeer vlot.

D.H. Bastiaanssen

Gemakkelijke reservering. Perfecte en snelle verbinding met de bus.Jammer dat onze gereserveerde garage lokatie K bij aankomst vol bleek te zijn. Ook de lokatie waar we naar toegestuurd werden ter vervaving lokatie L was vol. Hebben de auto toen maar op goed geluk op een parkeerplaats gezet die voor het hotel Park In bestemd was.

Kortom
  • Veilig
  • Snel
  • Gemakkelijk
Kunnen wij u helpen? Chat of bel met ons