Quick Parking
Betrouwbaar, Snel & Veilig

Betrouwbaar

  • u neemt uw autosleutels zelf mee
  • u parkeert zelf uw auto
  • veilige en afgesloten parkeerplaats

Snel

  • parkeren dichtbij de luchthaven
  • met shuttlebus binnen 10 minuten bij de terminal
  • 24/7 shuttlebus telefonisch bereikbaar

Voordelig

  • betaalbaar alternatief voor parkeren op de luchthaven
  • 300.000 klanten per jaar
  • reisorganisaties zoals TUI en Cheaptickets reserveren bij Quickparking
Reserveer hier uw parkeerplaats!
Reisgegevens
Selecteer de datum en het tijdstip waarop u verwacht aan te komen op onze parking. Het opgegeven tijdstip is indicatief en wordt gebruikt om drukte goed in te schatten. Als uw daadwerkelijke aankomsttijd meer dan 3 uur afwijkt van wat u heeft opgegeven, dan verzoeken wij u deze te wijzigen via "Wijzig uw reservering".
Selecteer de datum en het tijdstip waarop u verwacht weer aan te komen op de luchthaven.
Dit veld hoeft niet ingevuld te worden. Indien u specifiek deze code van bijvoorbeeld uw reisbureau heeft ontvangen, kunt u deze code hier invullen.
Aanvullende diensten
Een aantal velden zijn niet of niet juist ingevuld:
Uw ANVR nummer is nog niet geregistreerd bij ons. We nemen snel contact met u op zodat u snel bij ons kunt reserveren. Voor nu kunt u uw reservering mailen naar info@quickparking.nl
Datum wordt gecontroleerd
Geen parkeerplaats beschikbaar voor deze dag of tijdstip
Uw reservering is binnen 20 minuten voor vertrek. Binnen 20 minuten voor vertrektijd kan er geen reservering meer gemaakt worden.
Ongeldige kortingscode
Vul een geldig e-mailadres in
E-mailadressen komen niet overeen
Vul een geldige naam in
Vul een geldig telefoonnummer in
Vul een geldig merk in
Vul een geldige kleur in
Vul een geldige vertrekdatum in
Vul een geldige retourdatum in
Persoonlijke gegevens
Uw verzoek wordt verwerkt...
Een moment geduld A.U.B.

Hoe werkt het?

U parkeert op onze veilige parkeerplaatsen
Onze shuttlebus brengt u binnen 10 minuten naar de terminal
U geniet van uw vakantie, wij zorgen voor uw auto
Bij terugkomst brengen wij u snel terug naar uw auto.

Parkeren Schiphol Ervaringen

Bij Quick Parking vinden we de ervaringen van onze klanten ontzettend belangrijk. Wij horen graag wat u van onze dienstverlening vindt, zodat we weten waar u al blij mee bent én wat we verder kunnen en moeten verbeteren. We werken samen met Kiyoh om de mening en beoordeling van onze kanten op een onafhankelijke manier te inventariseren. Alle parkeren Schiphol ervaringen bij Quick Parking zijn terug te vinden op de officiële site en we delen ze ook open en eerlijk op deze pagina:

Klantbeoordelingen

    • cottenier frank
    • 10
    • desselgem
    • 17/04/2019
    • Aanbeveling:

    Pluspunten
    Alles is ok

    Verbeterpunten
    geen

    • Wilma
    • 10
    • Nieuwkoop
    • 13/04/2019
    • Aanbeveling:

    Pluspunten
    Betrouwbaar en correct en op tojd

    Verbeterpunten
    Telefoon nr indien niemand aanwezig.

    • Monique
    • 2
    • Beerse België
    • 25/01/2019

    Pluspunten
    Reserveren is gemakkelijk en de prijs is correct

    Verbeterpunten
    Locatie S - Rozenburg was erg moeilijk te vinden in het donker. Uiteindelijk toch gevonden stond er een hele file voor de slagboom. De slagboom was in storing en we werden door een medewerking op de parking toegelaten. Terug van vakantie werden we opgehaald door een klein busje, omdat de grote bus in de garage stond. Niet iedereen kon mee die stonden te wachten. Daarna konden we de parking niet meer af omdat we niet bekend waren in het systeem. We stonden als No-Show geregistreerd. Moeten wachten op een medewerker, die weinig begrip toonde voor onze ergernis, maar de parkeerkosten afrekende en ons van de parking liet. Alle vertraging zorgde ervoor dat wij Oud en Nieuw hebben kunnen vieren in de auto op weg naar huis. De dag erna ontvingen wij wel een factuur van Quick Parking voor de parkeerkosten wegens No Show. Erg teleurgesteld, wij zoeken een andere oplossing voor de volgende reis.

    • Emre
    • 2
    • schiphol
    • 25/01/2019

    Pluspunten
    geen 1

    Verbeterpunten
    ze moeten stoppen met geld aftroggelen zonder daar iets voor te doen.Ik heb betaald vooraf kom ik aan de parking niemand te bekennen. bel ik op niemand neemt op. Nooit meer. Ik raad het ook af.

    • Celina
    • 9
    • Woerden
    • 11/12/2018
    • Aanbeveling:

    Pluspunten
    makkelijk reserveren/weinig wachttijd/vriendelijke mensen

    • H.
    • 1
    • 07/12/2018

    Verbeterpunten
    Stonden s'nachts om 2 uur op het terrein en konden er niet af. Barcode deed het niet en er is NIEMAND telefonisch bereikbaar !

    • Aria
    • 10
    • Maarssen
    • 13/11/2018
    • Aanbeveling:

    Pluspunten
    SNELLE AFHANDELING EN GOED BEREIKBAAR

    • 6
    • 08/11/2018
    • Aanbeveling:

    Pluspunten
    Op tijd

    Verbeterpunten
    Geen duidelijk afhaalpunt bij parking K. Op de stoep wachten ? Stonden daar midden in de nacht beetje verloren.Onvriendelijke chauffeur bij terughalen, zou in de leer moeten bij diegene die ons voor vertrek heeft opgehaald.

    • S.G.
    • 10
    • Waddinxveen
    • 07/11/2018
    • Aanbeveling:

    Pluspunten
    Makkelijk bereikbaar, goede busservice.

    Verbeterpunten
    Geen

    • Eric Steenhouwer
    • 6
    • Heerhugowaard
    • 06/11/2018
    • Aanbeveling:

    Pluspunten
    Vriendelijk en duidelijk over de telefoon als je belt.

    Verbeterpunten
    Houd je aan de wachttijden. Afgelopen oktober 50 minuten in Aalsmeer staan wachten. Bij aankomst op Schiphol jl. oktober geen duidelijke afspraken waar we worden opgehaald. Afgelopen 2 jaar was ‘t prima met de grote bus bij de aankomsthal. Nu werd er via het antwoordapparaat een andere locatie aangegeven. Na telefonisch contact met 1 van de Chauffeurs moesten we bij aankomst gaan staan ter hoogte van 3! Daar zou een blauwe bus staan. Aankomst 3 heeft 4 entree’s a,b,c,d bleek uiteindelijk. ...? De blauwe bus bleek bijna zwart en had geen herkenbare logo’s van Quickparking. Bijna een uur uitgekeken naar de juiste taxibus. En een chauffeur die niet de moeite neemt om zich buiten de bus te presenteren alszijnde Quickparking! Dit jaar dus geen beste ervaring t.o.v. de afgelopen 2 jaar op Schiphol Rijk.

Lees meer beoordelingen »

Locaties parkeerplaatsen


"WIJ ZORGEN PERSOONLIJK VOOR
EEN SNELLE EN PRETTIGE
PARKEER & SHUTTLE SERVICE"

Wat zeggen onze klanten

23720 beoordelingen op KiyOh »
cottenier frank

Alles is ok

Wilma

Betrouwbaar en correct en op tojd

Celina

makkelijk reserveren/weinig wachttijd/vriendelijke mensen

Aria

SNELLE AFHANDELING EN GOED BEREIKBAAR

S.G.

Makkelijk bereikbaar, goede busservice.

Kortom
  • Veilig
  • Snel
  • Gemakkelijk
Kunnen wij u helpen? Chat of bel met ons