Quick Parking Schiphol
betrouwbaar, comfortabel en voordelig parkeren

Betrouwbaar

  • u neemt uw autosleutels zelf mee
  • u parkeert zelf uw auto
  • veilige en afgesloten parkeerplaats

Snel

  • parkeren dichtbij de luchthaven
  • met shuttlebus binnen 10 minuten bij de terminal
  • 24/7 shuttlebus telefonisch bereikbaar

Voordelig

  • betaalbaar alternatief voor parkeren op de luchthaven
  • 300.000 klanten per jaar
  • reisorganisaties zoals TUI en Cheaptickets reserveren bij Quickparking
Reserveer hier uw parkeerplaats!
Reisgegevens
Selecteer de datum en het tijdstip waarop u verwacht aan te komen op onze parking. Het opgegeven tijdstip is indicatief en wordt gebruikt om drukte goed in te schatten. Als uw daadwerkelijke aankomsttijd meer dan 3 uur afwijkt van wat u heeft opgegeven, dan verzoeken wij u deze te wijzigen via "Wijzig uw reservering".
Selecteer de datum en het tijdstip waarop u verwacht weer aan te komen op de luchthaven.
Dit veld hoeft niet ingevuld te worden. Indien u specifiek deze code van bijvoorbeeld uw reisbureau heeft ontvangen, kunt u deze code hier invullen.
Aanvullende diensten
Een aantal velden zijn niet of niet juist ingevuld:
Uw ANVR nummer is nog niet geregistreerd bij ons. We nemen snel contact met u op zodat u snel bij ons kunt reserveren. Voor nu kunt u uw reservering mailen naar info@quickparking.nl
Datum wordt gecontroleerd
Geen parkeerplaats beschikbaar voor deze dag of tijdstip
Uw reservering is binnen 20 minuten voor vertrek. Binnen 20 minuten voor vertrektijd kan er geen reservering meer gemaakt worden.
Ongeldige kortingscode
Vul een geldig e-mailadres in
E-mailadressen komen niet overeen
Vul een geldige naam in
Vul een geldig telefoonnummer in
Vul een geldig merk in
Vul een geldige kleur in
Vul een geldige vertrekdatum in
Vul een geldige retourdatum in
Persoonlijke gegevens
Uw verzoek wordt verwerkt...
Een moment geduld A.U.B.

Hoe werkt het?

U parkeert op onze veilige parkeerplaatsen
Onze shuttlebus brengt u binnen 10 minuten naar de terminal
U geniet van uw vakantie, wij zorgen voor uw auto
Bij terugkomst brengen wij u snel terug naar uw auto.

Parkeren Schiphol Ervaringen

Bij Quick Parking vinden we de ervaringen van onze klanten ontzettend belangrijk. Wij horen graag wat u van onze dienstverlening vindt, zodat we weten waar u al blij mee bent én wat we verder kunnen en moeten verbeteren. We werken samen met Kiyoh om de mening en beoordeling van onze kanten op een onafhankelijke manier te inventariseren. Alle parkeren Schiphol ervaringen bij Quick Parking zijn terug te vinden op de officiële site en we delen ze ook open en eerlijk op deze pagina:

Klantbeoordelingen

    • Y
    • 8
    • 'S-GRAVENHAGE
    • 18/10/2018
    • Aanbeveling:

    Pluspunten
    Snelle service. Je wordt voor de deur van de vertrekhal afgezet.

    Verbeterpunten
    Bij aankomst in het donker is het lastig om te zien dat de slagboom toegang geeft tot de parkeerlocatie. De slagboom ging nl. niet omhoog. Bij gebruik van de intercom werd steeds gezegd "u wordt zo geholpen", maar verder gebeurde er niets. Gelukkig hadden meerdere auto's dit probleem, anders had ik mij niet op m'n gemak gevoeld. Het zou handig zijn als er duidelijk staat aangegeven dat je helemaal moet doorrijden tot vlak voor de slagboom zodat deze open gaat.

    • Yell
    • 7
    • Gilze
    • 18/10/2018
    • Aanbeveling:

    Pluspunten
    Prijs

    Verbeterpunten
    Ophaal snelheid , betere herkenbaarheid van de taxi’s

    • Jos
    • 7
    • LEUSDEN
    • 18/10/2018
    • Aanbeveling:

    Pluspunten
    prijs , Oke'

    Verbeterpunten
    Het was me niet helemaal duidelijk waar en op welk moment ik op gepikt zou worden vanaf de parkeer plaats naar Schiphol.

    • dick
    • 8
    • rotterdam
    • 18/10/2018
    • Aanbeveling:

    Pluspunten
    Alles is keurig en correct geregeld

    Verbeterpunten
    Duidelijk aangeven waar het ophaalpunt is bij terugreis !!!!!!!!Verwarring over annkomst/vertrekhal.

    • Petra
    • 10
    • Made
    • 18/10/2018
    • Aanbeveling:

    Pluspunten
    Voor de 2e keer gebruikt gemaakt van Quickparking. En weer naar tevredenheid. Je bent in no time op Schiphol. De chauffeurs zijn bijzonder vriendelijk. Toen wij bij aankomst in NL de pech hadden dat onze auto niet wilde starten en wij dus nog met onze koffers naast de bus stonden kwam de chauffeur even vragen wat er aan de hand was. En gaf advies hoe we dat moesten doen met de Wegenwacht. Volgende keer dus weer Quickparking voor ons!

    • 10
    • 18/10/2018
    • Aanbeveling:

    Pluspunten
    Over het geheel genomen alles als positief ervaren, op het verbeter na.

    Verbeterpunten
    Vooraf duidelijk aangeven, dat wanneer je aangemeld bent bij de parking, de chauffeur van de pendelbus ook weet dat je opgehaald moet worden. Dit voorkomt een onzeker gevoel.

    • Frank
    • 9
    • Lith
    • 18/10/2018
    • Aanbeveling:

    Pluspunten
    Voor de zoveelste keer heel goed geregeld.

    Verbeterpunten
    Nee, niet echt. Het bevalt ons prima.

    • tineke
    • 10
    • apeldoorn
    • 18/10/2018
    • Aanbeveling:

    Pluspunten
    -elke 20 minuten een bus om te halen en te brengen- goedkoop in vergelijking met andere parkeergelegenheden in de buurt van Schiphol-mogelijkheid tot afrekenen bij de chauffeur

    Verbeterpunten
    - bestrating op het hele terrein zou, zeker in geval van een regenachtige periode, de begaanbaarheid naar geparkeerde auto's aan de buitenranden van het terrein verbeteren.

    • Nicolai
    • 8
    • Oisterwijk
    • 18/10/2018
    • Aanbeveling:

    Pluspunten
    Makkelijk parkeren en eenvoudig afrekenen

    Verbeterpunten
    Locatie beter aangeven. Te kleine bus voor zoveel wachtende reizigers. 2x moeten wachten (30 min. totaal) op de bus, dat is te lang...

    • Anton
    • 10
    • Spijkenisse
    • 18/10/2018
    • Aanbeveling:

    Pluspunten
    Prima service goed bevallen

Lees meer beoordelingen »

Locaties parkeerplaatsen


"WIJ ZORGEN PERSOONLIJK VOOR
EEN SNELLE EN PRETTIGE
PARKEER & SHUTTLE SERVICE"

Wat zeggen onze klanten

23291 beoordelingen op KiyOh »
Y

Snelle service. Je wordt voor de deur van de vertrekhal afgezet.

dick

Alles is keurig en correct geregeld

Petra

Voor de 2e keer gebruikt gemaakt van Quickparking. En weer naar tevredenheid. Je bent in no time op Schiphol. De chauffeurs zijn bijzonder vriendelijk. Toen wij bij aankomst in NL de pech hadden dat onze auto niet wilde starten en wij dus nog met onze koffers naast de bus stonden kwam de chauffeur even vragen wat er aan de hand was. En gaf advies hoe we dat moesten doen met de Wegenwacht. Volgende keer dus weer Quickparking voor ons!

Onbekend

Over het geheel genomen alles als positief ervaren, op het verbeter na.

Frank

Voor de zoveelste keer heel goed geregeld.

tineke

-elke 20 minuten een bus om te halen en te brengen- goedkoop in vergelijking met andere parkeergelegenheden in de buurt van Schiphol-mogelijkheid tot afrekenen bij de chauffeur

Kortom
  • Veilig
  • Snel
  • Gemakkelijk
Kunnen wij u helpen? Chat of bel met ons