Quick Parking Schiphol
sneller en goedkoper parkeren

Veilig

  • U parkeert zelf uw auto
  • U behoudt uw autosleutels
  • 24/7 beveiliging en bewaking

Snel

  • 24 uur per dag in- en uitrijden
  • Parking direct aan de snelweg
  • In 3 minuten direct bij terminal

Gemakkelijk

  • Shuttlebus rijdt ook voor u alleen
  • U krijgt hulp met uw bagage
  • U heeft altijd vervoer, ook als u vertraging heeft
Reserveer hier uw parkeerplaats!
Reisgegevens
Selecteer de datum en het tijdstip waarop u verwacht aan te komen op onze parking. Het opgegeven tijdstip is indicatief en wordt gebruikt om drukte goed in te schatten. Als uw daadwerkelijke aankomsttijd meer dan 3 uur afwijkt van wat u heeft opgegeven, dan verzoeken wij u deze te wijzigen via "Wijzig uw reservering".
Selecteer de datum en het tijdstip waarop u verwacht weer aan te komen op de luchthaven.
Dit veld hoeft niet ingevuld te worden. Indien u specifiek deze code van bijvoorbeeld uw reisbureau heeft ontvangen, kunt u deze code hier invullen.
Aanvullende diensten
Een aantal velden zijn niet of niet juist ingevuld:
Uw ANVR nummer is nog niet geregistreerd bij ons. We nemen snel contact met u op zodat u snel bij ons kunt reserveren. Voor nu kunt u uw reservering mailen naar info@quickparking.nl
Datum wordt gecontroleerd
Geen parkeerplaats beschikbaar voor deze dag of tijdstip
Uw reservering is binnen 20 minuten voor vertrek. Binnen 20 minuten voor vertrektijd kan er geen reservering meer gemaakt worden.
Ongeldige promocode
Vul een geldig e-mailadres in
E-mailadressen komen niet overeen
Vul een geldige naam in
Vul een geldig telefoonnummer in
Vul een geldig merk in
Vul een geldige kleur in
Vul een geldige vertrekdatum in
Vul een geldige retourdatum in
Persoonlijke gegevens
Uw verzoek wordt verwerkt...
Een moment geduld A.U.B.

Hoe werkt het?

U parkeert op ons beveiligde terrein
Onze shuttlebus brengt u in 3 minuten naar de terminal
U geniet van uw vakantie, wij zorgen voor uw auto
Bij terugkomst brengen wij u snel naar uw auto.

Parkeren Schiphol Ervaringen

Bij Quick Parking vinden we de ervaringen van onze klanten ontzettend belangrijk. Wij horen graag wat u van onze dienstverlening vindt, zodat we weten waar u al blij mee bent én wat we verder kunnen en moeten verbeteren. We werken samen met Kiyoh om de mening en beoordeling van onze kanten op een onafhankelijke manier te inventariseren. Alle parkeren Schiphol ervaringen bij Quick Parking zijn terug te vinden op de officiële site en we delen ze ook open en eerlijk op deze pagina:

Klantbeoordelingen

    • Yvonne Been
    • 8
    • Culemborg
    • 26/06/2017
    • Aanbeveling:
    • Jean
    • 10
    • Breskens
    • 26/06/2017
    • Aanbeveling:

    Pluspunten
    Goede en vlotte services. Duidelijke website.

    Verbeterpunten
    Standplaats op schiphol zelf

    • Gijs
    • 9
    • Horst
    • 26/06/2017
    • Aanbeveling:

    Pluspunten
    vervoer van en naar vliegveld goed geregeld.

    Verbeterpunten
    op het kruispunt een bord plaatsen met de naam van de parcking. Of hebben wij dat gemist in de vroege morgen..

    • Simon
    • 6
    • Middelburg
    • 26/06/2017
    • Aanbeveling:

    Pluspunten
    Prijsstelling en de vlotte afhandeling naar en van Schiphol

    Verbeterpunten
    Te weinig verlichting bij terugkomst in de nacht. Onduidelijkheid waar de bus komt te staan bij terugkomst op Schiphol

    • Erik
    • 6
    • Zwolle
    • 26/06/2017
    • Aanbeveling:

    Pluspunten
    Korte busreis vanaf parkeerterrein naar vertrekhal en vice versa.

    Verbeterpunten
    De weg op het parkeerterrein zijn lang niet overal geasfalteerd en daardoor niet goed begaanbaar voor koffer op wieltjes.

    • Gerrit
    • 7
    • 26/06/2017
    • Aanbeveling:

    Pluspunten
    Proces van boeking gaat erg goed.Bij aankomst wordt kenteken herkend en gaat poort open.Redelijk vlot met de bus van Parking naar Schiphol en terug

    Verbeterpunten
    Vooraf betalen was bij veel mensen niet duidelijk, beter communiceren hierover.Bij verlaten terrein hadden we ticket niet meer, waarom werkt dan de kenteken camera nietBeetje rommelig terrein. Auto stond uiteindelijk in een vrij diepe kuil.

    • j f ten cate
    • 9
    • westzaan
    • 26/06/2017
    • Aanbeveling:
    • Henk
    • 8
    • Meppel
    • 26/06/2017
    • Aanbeveling:

    Pluspunten
    Betrouwbare dienstverlening.Geen autosleutel afgifte.

    Verbeterpunten
    Uitrijden op kenteken defect.Alleen mogelijk om met barcode uit te rijden (toevallig nog bij de hand)Telefonisch niet altijd direct bereikbaar

    • Ron
    • 6
    • Meppel
    • 26/06/2017
    • Aanbeveling:

    Pluspunten
    transfer van/naar luchthaven ging primabetalingsmogelijkheden zijn voldoendereservering ging snelop-/afrijden van het parkeerterrein gaat vlot is en gastvrij

    Verbeterpunten
    Nagivatieadres was niet juist aangegeven in de reserveringHet is niet duidelijk hoe lang gewacht moet worden op de transfer vanaf de parkeerplaats naar de luchthaven (onzekerheid is niet prettig).

    • Daphne
    • 7
    • 26/06/2017
    • Aanbeveling:

    Pluspunten
    Vriendelijke chauffeurs en baliemedewerkers. Terugreis kostte in totaal een uur van de luchthaven naar de parkeerplaats.

    Verbeterpunten
    Als je een kortingscode hebt ontvangen kun je niet met Ideal vooraf betalen, je reservering lukt dan wel alleen je betaling niet. Bij de chauffeur betalen is niet te doen want veel te druk.

Lees meer beoordelingen »

Locaties parkeerplaatsen


"WIJ ZORGEN PERSOONLIJK VOOR
EEN SNELLE EN PRETTIGE
PARKEER & SHUTTLE SERVICE"

Wat zeggen onze klanten

14692 beoordelingen op KiyOh »
Jean

Goede en vlotte services. Duidelijke website.

Gijs

vervoer van en naar vliegveld goed geregeld.

Henk

Betrouwbare dienstverlening.Geen autosleutel afgifte.

Kortom
  • Veilig
  • Snel
  • Gemakkelijk
Kunnen wij u helpen? Chat of bel met ons