VOORJAARSACTIE
Gebruik kortingscode SPRING19 voor €10 korting

Betrouwbaar

 • u neemt uw autosleutels zelf mee
 • u parkeert zelf uw auto
 • veilige en afgesloten parkeerplaats

Snel

 • parkeren dichtbij de luchthaven
 • met shuttlebus binnen 10 minuten bij de terminal
 • 24/7 shuttlebus telefonisch bereikbaar

Voordelig

 • betaalbaar alternatief voor parkeren op de luchthaven
 • 300.000 klanten per jaar
 • reisorganisaties zoals TUI en Cheaptickets reserveren bij Quickparking
Reserveer hier uw parkeerplaats!
Reisgegevens
Selecteer de datum en het tijdstip waarop u verwacht aan te komen op onze parking. Het opgegeven tijdstip is indicatief en wordt gebruikt om drukte goed in te schatten. Als uw daadwerkelijke aankomsttijd meer dan 3 uur afwijkt van wat u heeft opgegeven, dan verzoeken wij u deze te wijzigen via "Wijzig uw reservering".
Selecteer de datum en het tijdstip waarop u verwacht weer aan te komen op de luchthaven.
Dit veld hoeft niet ingevuld te worden. Indien u specifiek deze code van bijvoorbeeld uw reisbureau heeft ontvangen, kunt u deze code hier invullen.
Aanvullende diensten
Een aantal velden zijn niet of niet juist ingevuld:
Uw ANVR nummer is nog niet geregistreerd bij ons. We nemen snel contact met u op zodat u snel bij ons kunt reserveren. Voor nu kunt u uw reservering mailen naar info@quickparking.nl
Datum wordt gecontroleerd
Geen parkeerplaats beschikbaar voor deze dag of tijdstip
Uw reservering is binnen 20 minuten voor vertrek. Binnen 20 minuten voor vertrektijd kan er geen reservering meer gemaakt worden.
Ongeldige kortingscode
Vul een geldig e-mailadres in
E-mailadressen komen niet overeen
Vul een geldige naam in
Vul een geldig telefoonnummer in
Vul een geldig merk in
Vul een geldige kleur in
Vul een geldige vertrekdatum in
Vul een geldige retourdatum in
Persoonlijke gegevens
Uw verzoek wordt verwerkt...
Een moment geduld A.U.B.

Hoe werkt het?

U parkeert op onze veilige parkeerplaatsen
Onze shuttlebus brengt u binnen 10 minuten naar de terminal
U geniet van uw vakantie, wij zorgen voor uw auto
Bij terugkomst brengen wij u snel terug naar uw auto.

Parkeren Schiphol Vergelijken

Wanneer u een vakantie of citytrip heeft geboekt, is de volgende stap het besluiten waar u uw auto op Schiphol gaat parkeren. Inmiddels zijn er verschillende parkeerplaatsen rondom Schiphol en kunt u vaak goedkoper parkeren en geniet u van meer comfort door de verschillende parkeeraanbieders op Schiphol met elkaar te vergelijken.

Vergelijken parkeren Schiphol – Tarieven

Naast onze uitstekende service wil Quick Parking u ook de beste parkeerplaatsen aanbieden tegen de scherpste prijzen. Dit wil zeggen dat we vaak goedkoper zijn dan andere parkeeraanbieders op Schiphol. Onze parkeerplaatsen zijn uitstekend beveiligd. Het maakt niet uit of u nu kort- of lang parkeren wilt, wij hebben de goedkoopste parkeerplaatsen met de beste service. Vergelijk het parkeren op Schiphol zelf en u zult zien dat Quick Parking uw parkeeraanbieder is.

Vergelijken parkeren Schiphol – Snelheid

Als u een vakantie heeft geboekt begint het vakantiegevoel al tijdens het inpakken van uw tas of koffer. U bent in een ontspannen sfeer en de reis begint zodra u in de auto stapt en naar Schiphol rijdt. Daarbij hoort ook gemakkelijk een parkeerplaats vinden, geen wachtrijen en ontspannen naar de juiste terminal gebracht worden.

U wilt niet uren eerder vertrekken, onnodig lang zoeken naar een parkeerplaats en lang met uw zware koffer slepen. Omdat wij van Quick Parking dit maar al te goed begrijpen, willen wij graag onze parkeerplaatsen en service vergelijken met andere aanbieders.

Vergelijken parkeren Schiphol – Afstand

Wanneer we Quick Parking vergelijken met andere Schiphol parkeermogelijkheden ziet u dat al onze parkeerplaatsen in eigen beheer zijn en wij de verantwoordelijkheid nemen voor uw auto. Daarnaast hebben wij op vijf vrijwel naast elkaar gelegen terreinen meer dan 3000 parkeerplaatsen. Quick Parking is tevens de enige geregistreerde parkeeraanbieder in Haarlemmermeer en onze terreinen liggen slechts op 2 km afstand van de vertrekhal, waardoor u niet onnodig lang in de file zal staan.
Natuurlijk laten we u niet 2 kilometer lopen met uw bagage. Onze comfortabele shuttle bussen brengen u in no time naar Schiphol, waarbij onze collega’s u helpen met uw bagage. Onze shuttle bussen rijden in tegenstelling tot andere aanbieders niet via een tijdschema, maar zodra u klaar bent om te vertrekken zal de shuttle bus u naar de terminal van vertrek brengen.

Locaties parkeerplaatsen


"WIJ ZORGEN PERSOONLIJK VOOR
EEN SNELLE EN PRETTIGE
PARKEER & SHUTTLE SERVICE"

Wat zeggen onze klanten

23715 beoordelingen op KiyOh »
Pascale Driessen

Lekker dichtbij Schiphol, goed geregeld.

Celina

makkelijk reserveren/weinig wachttijd/vriendelijke mensen

Aria

SNELLE AFHANDELING EN GOED BEREIKBAAR

S.G.

Makkelijk bereikbaar, goede busservice.

Kortom
 • Veilig
 • Snel
 • Gemakkelijk
Kunnen wij u helpen? Chat of bel met ons