Quick Parking Schiphol
sneller en goedkoper parkeren

Veilig

 • U parkeert zelf uw auto
 • U behoudt uw autosleutels
 • 24/7 beveiliging en bewaking

Snel

 • 24 uur per dag in- en uitrijden
 • Parking direct aan de snelweg
 • In 3 minuten direct bij terminal

Gemakkelijk

 • Shuttlebus rijdt ook voor u alleen
 • U krijgt hulp met uw bagage
 • U heeft altijd vervoer, ook als u vertraging heeft
Reserveer hier uw parkeerplaats!
Selecteer vliegveld
Reisgegevens
Selecteer de datum en het tijdstip waarop u verwacht aan te komen op onze parking. Het opgegeven tijdstip is indicatief en wordt gebruikt om drukte goed in te schatten. Als uw daadwerkelijke aankomsttijd meer dan 3 uur afwijkt van wat u heeft opgegeven, dan verzoeken wij u deze te wijzigen via "Wijzig uw reservering".
Selecteer de datum en het tijdstip waarop u verwacht weer aan te komen op de luchthaven.
Dit veld hoeft niet ingevuld te worden. Indien u specifiek deze code van bijvoorbeeld uw reisbureau heeft ontvangen, kunt u deze code hier invullen.
Aanvullende diensten
Een aantal velden zijn niet of niet juist ingevuld:
Uw ANVR nummer is nog niet geregistreerd bij ons. We nemen snel contact met u op zodat u snel bij ons kunt reserveren. Voor nu kunt u uw reservering mailen naar info@quickparking.nl
Datum wordt gecontroleerd
Geen parkeerplaats beschikbaar voor deze dag of tijdstip
Uw reservering is binnen 20 minuten voor vertrek. Binnen 20 minuten voor vertrektijd kan er geen reservering meer gemaakt worden.
Ongeldige promocode
Vul een geldig e-mailadres in
E-mailadressen komen niet overeen
Vul een geldige naam in
Vul een geldig telefoonnummer in
Vul een geldig merk in
Vul een geldige kleur in
Vul een geldige vertrekdatum in
Vul een geldige retourdatum in
Persoonlijke gegevens
Uw verzoek wordt verwerkt...
Een moment geduld A.U.B.

Hoe werkt het?

U parkeert op ons beveiligde terrein
Onze shuttlebus brengt u in 3 minuten naar de terminal
U geniet van uw vakantie, wij zorgen voor uw auto
Bij terugkomst brengen wij u snel naar uw auto.

Zakelijk parkeren Rotterdam Airport

Gaat u met het vliegtuig vanaf Rotterdam op zakenreis? Dan is het erg prettig als u uw auto voordelig en veilig kunt parkeren bij Rotterdam Airport. Veel ondernemers gingen u voor en kozen voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van Quick Parking Rotterdam. Uw auto staat dan veilig op ons parkeerterrein dat slechts op 1,5 kilometer afstand van het vliegveld van Rotterdam ligt. Een shuttlebus brengt u in drie minuten naar de terminal van het vliegveld. Kies voor Quick Parking Rotterdam als u op zoek bent naar veilig en goedkoop zakelijk parkeren bij Rotterdam Airport.

Eenvoudig betalen via een maandelijkse factuur

U en uw personeel hebben wellicht vaker met trips naar het buitenland te maken. Bij Quick Parking Rotterdam kunt u een zakelijk account aanmaken zodat zakelijk parkeren bij Rotterdam Airport nog gemakkelijker wordt. U ontvangt dan aan het einde van elke maand een overzichtelijke factuur met daarop al uw parkeerreserveringen van de afgelopen periode. Maar er is meer. Naast de optie om elke maand per factuur te betalen, kunt u ook heel gemakkelijk nieuwe reserveringen maken, gemaakte reserveringen wijzigen of annuleren en eerdere reserveringen inzien. Maak op deze pagina uw zakelijke account aan of log in met uw gegevens als u al een account bij ons heeft.

Zakelijk parkeren bij Rotterdam Airport: zo werkt het!

Als u zakelijk wilt parkeren bij Rotterdam Airport, reserveert u voordat u op zakentrip gaat online uw parkeerplek. Het adres en een duidelijke routebeschrijving krijgt u van ons per mail toegestuurd. U komt op de dag van vertrek naar onze goed beveiligde parkeerplaats bij het vliegveld van Rotterdam. En daarna wordt alles voor u geregeld: het vervoer naar de luchthaven per shuttlebus, het in- en uitladen van de bagage en het vervoer weer terug naar de parkeerplaats als u weer in Rotterdam geland bent. En al die tijd staat uw auto veilig bij ons geparkeerd.

Wilt u ook veilig en goedkoop zakelijk parkeren bij Rotterdam Airport? Reserveer dan direct uw parkeerplaats bij Quick Parking Rotterdam of maak eerst een zakelijk account aan.

Locaties parkeerplaatsen


"WIJ ZORGEN PERSOONLIJK VOOR
EEN SNELLE EN PRETTIGE
PARKEER & SHUTTLE SERVICE"

Wat zeggen onze klanten

16132 beoordelingen op KiyOh »
S van Bruggen

Goede service, dichtbij de luchthaven en je wordt voor de ingang van Schiphol afgezet en weer gehaald binnen afzienbare tijd... Top.De chauffeur was zelfs voor dat kleine stukje een reisleider... Das leuk als je op vakantie gaat, erg behulpzaam en correct..

Guido

Aan komen rijden en de poort gaat open. Geen gedoe met bevestigingen etc.

Onbekend

weinig wachttijd op een bus..goed te bereiken

vandenberghe

Het is dik in orde als je toekomt met u wagen en ook als je terug bent van de reis.Alles gaat zeer vlot.

D.H. Bastiaanssen

Gemakkelijke reservering. Perfecte en snelle verbinding met de bus.Jammer dat onze gereserveerde garage lokatie K bij aankomst vol bleek te zijn. Ook de lokatie waar we naar toegestuurd werden ter vervaving lokatie L was vol. Hebben de auto toen maar op goed geluk op een parkeerplaats gezet die voor het hotel Park In bestemd was.

Kortom
 • Veilig
 • Snel
 • Gemakkelijk
Kunnen wij u helpen? Chat of bel met ons