route
Laatste reservering was 6 minuten geleden

Route

Alle locaties van Quick Parking liggen op nog geen 2 km van de vertrekhal. Onze shuttlebus rijdt u gratis binnen 3 minuten via de Cargoroute naar uw vertrekhal.

Nadat u gereserveerd heeft, ontvangt u binnen enkele ogenblikken per e-mail een reserveringsbevestiging. Hierop vindt u eveneens ons adres en een gedetailleerd routekaartje.

Locatie A
Als u er tijdens het reserveren voor kiest om uw auto te laten reinigen, of wanneer u ervoor kiest om uw autosleutel af te geven, dan komt u op Locatie A terecht. Bij aankomst meldt u zich bij onze receptie. Wij nemen uw autosleutel in ontvangst en parkeren uw auto voor u op ons afgesloten en bewaakte terrein. Een van onze chauffeurs brengt u naar de vertrekhal.

Voor het adres en een gedetailleerd routekaartje klikt u hier. Indien u liever gebruik maakt van de ANWB routeplanner, dan klikt u hier

Locatie K en L
Indien u tijdens het reserveren voor de service Overdekt parkeren kiest, dan komt u terecht op Locatie K of Locatie L (afhankelijk van de beschikbaarheid). Bij aankomst meldt u zich bij de slagboom via de intercom en parkeert u uw auto op het afgesloten en bewaakte parkeerterrein. Een van onze chauffeurs haalt u op bij de shuttle plaats en brengt u naar de vertrekhal.

Voor het adres en een gedetailleerd routekaartje van Locatie K klikt u hier, voor het adres en een gedetailleerd routekaartje van Locatie L klikt u hier en voor de ANWB routeplanner klikt u hier.

Locatie S en T
Wanneer u tijdens het reserveren geen extra service aanvinkt, dan komt u terecht op Locatie S. Wanneer deze locatie vol is, dan komt u terecht op Locatie A of op Locatie T. Bij aankomst op Locatie S of T meldt u zich aan bij de slagboom via de intercom en parkeert u uw auto op het afgesloten en bewaakte parkeerterrein. Een van onze chauffeurs haalt u op bij de shuttle plaats en brengt u naar de vertrekhal.

Voor het adres en een gedetailleerd routekaartje van Locatie S klikt u hier, voor het adres en een gedetailleerd routekaartje van Locatie T klikt u hier. Of klik hier voor de ANWB routeplanner.
Een moment geduld a.u.b., uw verzoek wordt verwerkt
Quick Parking B.V. | Kruisweg 381 | 1437 CH Schiphol-Zuid | info@quickparking.nl | T. 0900 - 381 0000 (€ 0,40 per minuut) | Kvk 34307486 | BTW NL823400335B01
U vindt ons ook op: