Quick Parking
Betrouwbaar, Snel & Veilig

Betrouwbaar

 • u neemt uw autosleutels zelf mee
 • u parkeert zelf uw auto
 • veilige en afgesloten parkeerplaats

Snel

 • parkeren dichtbij de luchthaven
 • met shuttlebus binnen 10 minuten bij de terminal
 • 24/7 shuttlebus telefonisch bereikbaar

Voordelig

 • betaalbaar alternatief voor parkeren op de luchthaven
 • 300.000 klanten per jaar
 • reisorganisaties zoals TUI en Cheaptickets reserveren bij Quickparking
Reserveer hier uw parkeerplaats!
Reisgegevens
Selecteer de datum en het tijdstip waarop u verwacht aan te komen op onze parking. Het opgegeven tijdstip is indicatief en wordt gebruikt om drukte goed in te schatten. Als uw daadwerkelijke aankomsttijd meer dan 3 uur afwijkt van wat u heeft opgegeven, dan verzoeken wij u deze te wijzigen via "Wijzig uw reservering".
Selecteer de datum en het tijdstip waarop u verwacht weer aan te komen op de luchthaven.
Dit veld hoeft niet ingevuld te worden. Indien u specifiek deze code van bijvoorbeeld uw reisbureau heeft ontvangen, kunt u deze code hier invullen.
Aanvullende diensten
Een aantal velden zijn niet of niet juist ingevuld:
Uw ANVR nummer is nog niet geregistreerd bij ons. We nemen snel contact met u op zodat u snel bij ons kunt reserveren. Voor nu kunt u uw reservering mailen naar info@quickparking.nl
Datum wordt gecontroleerd
Geen parkeerplaats beschikbaar voor deze dag of tijdstip
Uw reservering is binnen 20 minuten voor vertrek. Binnen 20 minuten voor vertrektijd kan er geen reservering meer gemaakt worden.
Ongeldige kortingscode
Vul een geldig e-mailadres in
E-mailadressen komen niet overeen
Vul een geldige naam in
Vul een geldig telefoonnummer in
Vul een geldig merk in
Vul een geldige kleur in
Vul een geldige vertrekdatum in
Vul een geldige retourdatum in
Persoonlijke gegevens
Uw verzoek wordt verwerkt...
Een moment geduld A.U.B.

Hoe werkt het?

U parkeert op onze veilige parkeerplaatsen
Onze shuttlebus brengt u binnen 10 minuten naar de terminal
U geniet van uw vakantie, wij zorgen voor uw auto
Bij terugkomst brengen wij u snel terug naar uw auto.

Reserveren van een parkeerplaats als aanvulling op de zakelijke reis
Quick Parking en Amadeus slaan handen ineen

Quick Parking en Amadeus, een van de grootste online computerreserveringssystemen voor vliegreizen, slaan de handen ineen. Amadeus werd in 1987 opgezet door Air France, Lufthansa, Iberia en SAS. Tegenwoordig is de Amadeus IT Group de eigenaar. Dankzij de samenwerking kunnen (zakelijke) reizigers nog sneller en eenvoudiger tegelijkertijd met het boeken van hun vliegticket via Amadeus direct een parkeerplaats reserveren. Handig als mensen voor een zakenreis op pad moeten en ze geen omkijken willen hebben voor het parkeren van hun auto.

De samenwerking geldt voor alle locaties van Quick Parking in de Benelux en Frankrijk, te weten Schiphol (Amsterdam), Rotterdam, Eindhoven, Zaventem (Brussel), Orly, Charles de Gaulle en Charleroi. Naast het zelf parkeren van de auto kan de zakelijke reiziger bij Quick Parking ook kiezen voor Valet Parking. Met dit systeem hoeft een reiziger niet meer naar een parkeerplaats te zoeken, maar rijdt hij zijn auto naar de terminal op de luchthaven.

“Toegang tot zakelijke markt”
Albert Weerman, Zaakvoerder Quick Parking: “De samenwerking met boekingssysteem Amadeus is een wezenlijk onderdeel van onze strategie de zakelijke markt te laten groeien. We zijn al een aantal jaren gevestigd in Nederland, België en Frankrijk en hebben ons ontwikkeld tot een professionele parkeerpartner, waarbij een snelle en persoonlijke service van groot belang zijn. Dankzij Amadeus hebben we toegang tot de zakelijke markt in deze landen. Nu kunnen nog meer reizigers profiteren van onze voordelen.”

“Perfecte aanvulling voor de zakenreiziger"
“Quick Parking is een professionele speler op de markt en een voordelig alternatief voor het parkeren op de luchthaven. Dankzij de samenwerking met Quick Parking kunnen we onze klanten een nog betere en relevantere service bieden, zegt Luc Pannecoeck, General Manager Amadeus Benelux. Het is een perfecte aanvulling voor de zakenreiziger die elk aspect van de trip wil plannen. Die kan sneller en makkelijker een parkeerplaats reserveren als hij op pad moet voor een zakenreis. Bovendien kan hij de reservering gelijktijdig doen op het moment dat hij een vliegreis boekt.”Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Quick Parking: Fleur de Bruijn; fleur@lipstickpr.nl
Amadeus Benelux: Luc Pannecoeck, 0032 2 257 99 11 / 0031 23 554 1430 of info@benelux.amadeus.com


Over Amadeus
Amadeus is een vooraanstaande leverancier van geavanceerde technologische oplossingen voor de wereldwijde reisbranche. Tot de klanten van Amadeus behoren aanbieders van reizen (o.a. luchtvaartmaatschappijen, hotels, spoorwegmaatschappijen, ferrymaatschappijen, etc.), verkopers van reizen (reisbureaus en websites) en afnemers van reizen (Bedrijfsleven en Travel Management Bedrijven). Amadeus groep heeft wereldwijd ca. 13.000 mensen in dienst, verspreid over centrale kantoren in Madrid (hoofdkantoor), Nice (ontwikkeling) en Erding (Operations) en 71 lokale Amadeus Commercial Organisaties over de hele wereld. Amadeus opereert onder een transactie gebaseerd business model en staat genoteerd aan de effectenbeurs van Spanje onder het symbool “AMS.MC” en is onderdeel van de IBEX 35 index. Voor meer informatie over Amadeus www.benelux.amadeus.com en www.blog.benelux.amadeus.com voor meer nieuws over de reisindustrie.

Over Quick Parking
Quick Parking staat voor goedkoop, snel, veilig en comfortabel parkeren nabij luchthavens. De dienst bestaat sinds 2007 en heeft in totaal meer dan 18 locaties, waaronder Zaventem (Brussel), Charleroi, Schiphol (Amsterdam), Rotterdam, Eindhoven, Orly, Roissy Charles de Gaulle (Parijs) met meer dan achtduizend parkeerplaatsen. Quick Parking onderscheidt zich door een goede service, snelle luxe shuttles van parkeerplaats naar luchthaven (en vice versa) en locaties vlakbij de terminals. De parkings zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend. Parkeerplaatsen kunnen makkelijk en snel online gereserveerd worden via de website van Quick Parking. De terreinen van Quick Parking zijn optimaal beveiligd. Quick Parking wil haar klanten een optimale parkeerbeleving bieden. www.quickparking.nl

Nu ook snel en eenvoudig parkeerplaats reserveren via BTN
Quick Parking en Belgian Travel Network slaan handen ineen


Zaventem, 10 december 2015 - Quick Parking slaat de handen ineen met Belgian Travel Network (BTN), een netwerk van meer dan 1.300 reisbureaus en touroperators in België en buurlanden. Dankzij de samenwerking kunnen reisagenten nu ook via het online boekingsplatform van BTN, tegelijk met hun boeking voor een vliegvakantie, snel en eenvoudig een parkeerplaats reserveren bij Quick Parking. Handig voor iedereen die op reis gaat en vooraf zeker wil zijn van een veilige parkeerplaats vlakbij de luchthaven.

Voor de reisbureaus betekent de samenwerking minder handelingen en gedoe om een parkeerplaats te reserveren. Met een druk op de knop kan extra service worden geboden aan de reiziger. “Voor ons betekent de samenwerking een uitbreiding van ons netwerk en daarmee verbetering van onze dienstverlening richting reizigers en reisbureaus”, zegt Albert Weerman, Zaakvoerder van Quick Parking. “Nu kunnen nog meer reizigers profiteren van onze voordelen.”

Klanten zoveel mogelijk ontzorgen
Ook bij BTN louter tevreden gezichten. “Quick Parking is in België een belangrijke speler op de markt en een voordelig alternatief voor het parkeren op de luchthaven. Er wordt veel gebruikgemaakt van hun diensten. Hier in België op de luchthavens van Zaventem en Charleroi, maar het bedrijf is actief op nog vijf andere vliegvelden in Nederland en Frankrijk. Quick Parking biedt parkeermogelijkheden vlakbij de luchthaven en vervoer via luxe shuttles van en naar de luchthaven. We zijn blij dat we samen kunnen werken aan nog snellere en betere service. Wij vinden het belangrijk dat onze reisagenten aan hun klanten, na het maken van een reservatie of bij het afhalen van documenten, in enkele clicks Quick Parking reservatie services kunnen aanbieden. Een optimale parkeerbeleving en snelle reservering horen daar ook bij”, aldus Sandra Claeys, Project & Communication manager bij BTN.


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Quick Parking: Fleur de Bruijn; fleur@lipstickpr.nl of 0031-(0)6 51838078.
BTN: sandra.claeys@btn4u.be
Of kijk op www.quickparking.be of www.btn4u.be

Over Quick Parking
Quick Parking staat voor goedkoop, snel, veilig en comfortabel parkeren nabij luchthavens. De dienst bestaat sinds 2007 en heeft in totaal meer dan 18 locaties, waaronder Zaventem (Brussel), Charleroi, Schiphol (Amsterdam), Rotterdam, Eindhoven, Orly en Roissy (Parijs) met meer dan zesduizend parkeerplaatsen. Quick Parking onderscheidt zich door een goede service, snelle luxe shuttles van parkeerplaats naar luchthaven (en vice versa) en locaties vlakbij de terminals. De parkings zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend. Parkeerplaatsen kunnen makkelijk en snel online gereserveerd worden via de website van Quick Parking. De terreinen van Quick Parking zijn optimaal beveiligd. Quick Parking wil haar klanten een optimale parkeerbeleving bieden.

Over BTN
BTN (Belgian Travel Network) is een netwerk van meer dan 1.300 reisbureaus en touroperators in België en buurlanden. Reisbureaus vragen via dit platform de beschikbaarheid op van transport en accommodatie en boeken reizen voor klanten. Het platform groeide uit tot een enorm netwerk van 3.500 reisagenten die samen met de touroperators instaan voor een optimale dienst aan klanten. Gaandeweg breidde BTN haar platform uit met een messengerdienst. BTN messenger biedt touroperators en reisagenten de mogelijkheid met elkaar te communiceren. Reisagenten hebben via deze dienst toegang tot berichten van touroperators betreffende bestaande dossiers en e-mails gaan niet meer verloren. Samen met UnifiedPost heeft BTN het BTN e.invoice platform ontwikkeld waarbij facturen, bevestigingen, .. van touroperators en BTN elektronisch ter beschikking gesteld worden van de reisagent. In het najaar 2014 lanceerde BTN haar vernieuwde BTN4U boekingsplatform, gebruiksvriendelijker dan ooit, laat multitasken toe en altijd & overal veilig consulteerbaar.

Locaties parkeerplaatsen


"WIJ ZORGEN PERSOONLIJK VOOR
EEN SNELLE EN PRETTIGE
PARKEER & SHUTTLE SERVICE"

Wat zeggen onze klanten

23720 beoordelingen op KiyOh »
cottenier frank

Alles is ok

Wilma

Betrouwbaar en correct en op tojd

Celina

makkelijk reserveren/weinig wachttijd/vriendelijke mensen

Aria

SNELLE AFHANDELING EN GOED BEREIKBAAR

S.G.

Makkelijk bereikbaar, goede busservice.

Kortom
 • Veilig
 • Snel
 • Gemakkelijk
Kunnen wij u helpen? Chat of bel met ons